مایع ظرفشویی سازگار با پوست شما

مواد شیمیایی تشکیل دهنده مایع ظرف شویی عبارتند از:
آلکیل بنزن سولفونیک اسید
کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید (کوکامید)
تری اتانول آمین لوریل سولفات
کربوکسی متیل سلولز(HPMC) تیلوز
اتیلن دی آمید تترا استیک اسید (EDTA)
رنگ مجاز آرایشی و بهداشتی
اسانس مجاز آرایشی- بهداشتی
آب دیونیزه، گلیسیرین و سود کاستیک
ترکیبات شوینده که برای استفاده در یک فرایند جذب سطحی توسعه یافته اند دارای سورفکتانت می باشند که برای حذف چربی و آلودگی کاربرد دارند و مسئول عملکرد تمیز کردن در مواد شوینده هستند . این عمل با جذب و امولسیون چرک به آب و کااهش کشش سطحی آب به منظور بهبود خیس شدن انجام می شود.
آلکیل بنزن سولفونیک اسید دستهای از ترکیبات آلی گوگرد است و یک سورفکتانت (عامل فعال سطحی) است که بسیار بسیار سمی است و در صورت تماس مستقیم با پوست دست جذب شده و عامل ایجاد سرطان میتواند باشد. این ماده جزء ارزان ترین سورفاکتانت های مورد استفاده در صنایع شوینده است؛ به جای آن بهتر است از سدیم لوریل اتر سولفات استفاده شود.
سدیم لوریل اتر سولفات نیز از دسته مواد سورفکتانت آنیونی بوده و یک عامل فعال سطحی محسوب می شوند. این ماده با خاصیت سورفکتانتی می تواند به پاک کردن کثیفی ها کمک کند و همچنین می تواند به ایجاد کف کمک کند این ترکیب در مقایسه با سورفکتانت های آنیونی دیگر، فوم متراکم و پایداری را تولید کرده. همچنین این ماده در برابر سختی آب مقاوم بوده و قدرت پاک کنندگی بهتری را ایجاد می کند
تماس سدیم لوریل اتر سولفات با چشم و پوست باعث تحریک آن ها شده و به دستگاه تنفسی آسیب می زند
کوکامید یک سورفکتانت غیر یونی با قابلیت ترکنندگی و پاککنندگی مطلوب است و در محصولات شوینده و آرایشی و بهداشتی و به عنوان یک قوام دهنده و تقویت کننده کف و افزایش دهنده ویسکوزیته استفاده میشود
کاربرد کوکامید همراه با سدیم لوریل اتر سولفات باعث ایجاد کف بالایی می شود و موقع آب کشی ظروف باید آب زیادی برای شستن کف استفاده کنیم بنابراین اگر تمایل به آبکشی سریع و راحت تر دارید بهتر است در فرمول مایع ظرف شویی مقدار کوکامید رو کمی کمتر از مقادیر فرمول استفاده کرد.
سود کاستیک یک ماده قلیایی غیر آلی می باشد. از محلول سود مایع برای تنظیمpH استفاده می شود.
محلول سود کاستیک غلیظ یک ماده به شدت خورده می باشد و موجب آسیب شدید بر پوست و چشمها میشود.
سدیم هیدروکسید در تولید انواع صابون که به صورت روزانه استفاده می کنیم، کاربرد دارد. در فرایند تولید صابون سود سوزآور با روغن طی واکنش صابونی شدن، واکنش می دهند طی این واکنش سدیم هیدروکسید به صورت کامل خنثی شده و مصرف می شود و در نهایت سود سوزآور اضافه در محیط باقی نمی ماند. بنابراین نگرانی در مورد استفاده سدیم هیدروکسید در اجزای سازنده صابون ها وجود ندارد اما در مورد مایع ظرف شویی بهتر است برای جلوگیری از بروز هر گونه حساسیت پوستی از در اتانول آمین برای تنظیم pH استفاده شود.
در نهایت به مایع ظرف دوستدار پوستی که ساختیم گلیسیرین و ویتامین E اضافه می کنیم و بدین ترتیب با استفاده از مواد شیمیایی که جایگزین مواد شیمیایی فرمول کردیم با اطمینان خاطر در مصارف روزانه از مایع ظرف برند خودمان، استفاده می کنیم.
دیدگاهتان را بنویسید