روپوش سفید
شما هیچ وقت شانس ملاقات اول را برای بار دوم به دست نمی آورید.
اثر اولیه یا برداشت اولیه (first impression) در روانشناسی، تصویر ذهنی و برداشتی است که دیگران در اولین دیدار، نسبت به شما پیدا میکنند. این تأثیر اولیه ناشی از گسترهی وسیعی از ویژگیها از جمله ظاهر فیزیکی است، وقتی برای اولین بار در آزمایشگاه محل کار خود حاضر می شوید شایسته است روپوش سفید به همراه داشته باشید؛ تأثیر اولیه ای که شما با این کار القا میکنید، نشانگر حواس جمع بودن و حرفه ای بودن شماست. به همین سادگی.
روپوش سفید دارای انواع مختلفی بوده و می تواند بلند یا کوتاه و دارای رنگ و جنس های متفاوت باشد. عموما مدل بلند آن برای خانم ها و از مدل کوتاه آن برای آقایان استفاده می شود. این یونیفرم آزمایشگاه جهت محافظت از لباس و جلوگیری از انتقال آلودگی کاربرد دارد. جنس این روپوش ها از پارچه هایی با درصدهای مختلفی از نخ و پلی استر تولید می شوند.
در مورد سندروم روپوش سفید چیزی شنیده اید؟
اینکه افراد با دیدن روپوش سفید تن پزشکان و پرستاران دین در بیمارستان، کلینیک یا مطبّ، نوعی استرس و اضطراب پیدا می کنند و از آنجا که اغلب فشارخون ها در این محیط ها اندازه گیری می شوند، این استرس می تواند بصورت کاذب فشارخون افراد را بیشتر از میزان واقعی نشان دهد. این تغییر در فشارخون اگرچه در حد 10 تا 20 میلی مترجیوه است ولی گاهاً هم دیده شده که تفاوت بین فشار واقعی و فشارخون اندازه گیری شده در مطب بیشتر از این اعداد بوده و می تواند موجب اشتباه در تشخیص و درمان فشارخون بالا شود. به این پدیده اصطلاحاً ” سندرم روپوش سفید ” یا “White coat Syndrome” گفته می شود.
سندروم روپوش سفید در بیمارستان است وانرژی منفی به حساب می آید اما در آزمایشگاه به فرست ایمپرشن تبدیل می شود که نشانه ای از انضباط فردی شماست و انرژی مثبت است.
زندگی و محل کارتان پر از انرژی های مثبت…
دیدگاهتان را بنویسید